De leukste online abonnementen!

Schermafbeelding 2015-03-17 om 12.10.29Ze schieten als paddestoelen uit grond. Bedrijven die een online webshop beginnen voor het een of ’t ander. Kleding via internet shoppen kennen we natuurlijk al heel lang, zo ook de grote distributiecentra als Bol.com of Wehkamp.nl. Je kunt, als je goed zoekt, eigenlijk alles wat je nodig hebt bestellen via het internet. We hoeven over een paar jaar denk ik voor niets meer de deur uit…

Dit doet mij denken aan de film Wall-E.
Kennen jullie die film van Pixar, van dat kleine robotje in de toekomst dat alleen op de wereld is? De schrijver van dit verhaal heeft volgens mij een aardig realistisch beeld van de toekomst. Als je de film bekijkt zul je zien dat Wall-E op een gegeven moment bij de mensch terecht komt. Dit is een soort mens in de toekomst dat lichamelijk geëvolueerd is. Niet per se op de meest leuke manier.. We lopen niet meer, maar verplaatsen ons in een zwevende stoel. We hebben korte armen en benen omdat we deze (bijna) niet meer hoeven te gebruiken. Op de stoel waarmee je jezelf verplaatst zit namelijk een beeldscherm voor je gezicht waarmee je alles regelt. Het enige dat je hoeft te doen is je arm strekken en drukken op een knop.. Ik zie toch al wat vergelijkingen als we kijken naar alles dat we op het internet kunnen bestellen. Een druk op de knop en het is onderweg naar je huis. Of we daar blij mee moeten zijn is een ander verhaal en daar wilde ik het eigenlijk ook niet met jullie over hebben.

Waar ik het wel over wil hebben zijn de ‘kleinere’ online webshopjes
Wat je tegenwoordig veel ziet zijn toch de wat gespecialiseerde bedrijfjes die zich richten op een specifiek product. Een leuke trend vind ik zelf! Ik heb de leukste voor je opgesomd:

Hello Fresh – HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Hello FreshHet lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Zo ontvang – en betaal – je nooit een HelloFresh Box als je op vakantie bent of er even geen zin in hebt. Check de website: www.hellofresh.nl.

BLOOMON – Zij leveren de bloemen van hun kwekers binnen een dag bij jou aan de deur. Reken dus op kakelverse bloemen die lang blijven staan. Ze bezorgen de bloemen gratis bij je aan de deur. Ook in de avond. Ze zijn al afgesneden dus ze kunnen zo in de vaas. Check de website: www.bloomon.nl.

BLOOMON

Bites We Love – Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95. Je kiest het profiel dat bij je past en zij selecteren iedere week (of om de week) 4 verrassende natuurlijke tussendoortjes voor je. De box past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Een BitesWeLove abonnement is gemakkelijk en flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook weer per direct opzeggen. De bites kunnen automatisch worden betaald.  Check de website: www.biteswelove.nl.Bites We Love

Of we nou zo’n toekomst als de wereld van Wall-E tegemoet gaan of niet.
Ik vind dit soort ontwikkelingen erg leuk en handig. Ik maak er met alle liefde gebruik van. Maar laten we afspreken dat we nog wel blijven lopen en bewegen. Misschien niet voor het doen van de boodschappen, maar gewoon een blokje om. Dan komt het vast goed 🙂 En laten we wel wezen.. ik vind af en toe een dagje shoppen of ergens lekker lunchen heerlijk. Dit zou ik voor geen goud willen missen, laat staan bestellen via het internet.. jij wel?

Advertenties

Een gedachte over “De leukste online abonnementen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s