Gezond enzo

SPORTTIPS VOOR THUIS

Schermafbeelding 2016-01-24 om 21.13.06De winter is inmiddels al even bezig, de feestdagen zijn voorbij. Hoewel het weer op dit moment perfect is om lekker op de bank neer te ploffen met een kop thee en een goeie chickflick, heb ik af en toe ook nog de behoefte aan wat beweging. Al helemaal na die feestdagen met al dat lekkere eten. Sporten, zoals hardlopen en bootcampen kan buiten. Maar met dit weer is de drempel om naar buiten te gaan toch wat groter.  Daarom hierbij tips om BINNEN te sporten..

Curls bootcamp in Zwolle – doe je mee?

Schermafbeelding 2015-06-27 om 14.13.01Weer terug bij af. Opnieuw beginnen met sporten. Ja, dit gaat helaas over ons. We hebben beide afgelopen periode veel last gehad van blessures. We merken dat het inmiddels beter gaat en willen daarom graag weer een start maken met sporten. Omdat we dit niet alleen willen doen hebben we een Bootcamp in Zwolle bedacht. Wil je hier aan mee doen en er meer over weten? Dat kan, lees snel verder!

FOODTIPS: GEVARIEERD ETEN OP JE WERK

Schermafbeelding 2015-05-15 om 11.47.05Eten moeten we allemaal, ook als we aan het werk zijn. Maar net als dat avondeten verzinnen moeilijk is, kan dat ook gelden voor eten gedurende jouw werkdag. Ik at eerder vaak iedere dag hetzelfde, ik probeer dit nu wat meer te variëren. Check deze post voor eettips op je werk..

10x hitjes om lekker op te kunnen hardlopen (mei)

Schermafbeelding 2015-03-10 om 15.34.02Daar ben ik weer met wat hitjes.. We zijn inmiddels weer een maand of twee verder. Helaas is het wat betreft mijn hardloopcarrière alleen maar slechter gegaan. Ik heb er een knieblessure bij gekregen waardoor ik een maand lang bijna niet heb kunnen sporten. Ik mag hierdoor weer helemaal opnieuw beginnen. Dus het wordt weer eens hoog tijd!

REVIEW: HEALTHY PLEASURES

IMG_7073Laatst heb ik het kookboek ‘healthy pleasures’ binnengekregen van In Love With Health. Een kookboek vol simpele, heerlijke en suikervrije recepten. Ik ben enthousiast en schreef er een review over…

 

SPORTEN EN MARLOUS – EEN COMBINATIE DIE PRIMA SAMEN GAAT

Schermafbeelding 2015-03-24 om 16.56.10Vroeger dacht ik dat ik een hekel had aan sporten. Herkenbaar voor veel mensen, denk ik. Maar ik ben er van overtuigd dat dit een mindset is. Het heeft echt even tijd nodig om ‘sportfan’ te worden, maar ik geloof dat iedereen dit kan worden! Het is zo goed voor je lichaam en draagt ook nog eens bij aan goede mentale toestand..

Teamsport: de voordelen!

Photo (6)Wat is jouw favoriete sport? En heb je bewust een keuze hiervoor gemaakt omdat jij liever alleen sport of juist met een team? Vandaag zet ik beide opties eens tegenover elkaar, te beginnen met een teamsport. Want wat zijn hiervan nu de voordelen? En waarom zou je hiervoor kiezen?

 HITJES OM LEKKER OP TE KUNNEN HARDLOPEN

Schermafbeelding 2015-03-10 om 15.34.02De lente komt er aaaaan!! Volgens mij is ie er eigenlijk al, als we het weer van afgelopen paar dagen bekijken. Maar officieel moet de lente nog beginnen. Neemt niet weg dat het nu al super lekker weer is. Misschien een goed idee  om hardlopen maar weer eens op te pakken? Want geef toe, het is toch een stuk makkelijker om te gaan hardlopen met lekker weer dan als het ijskoud is buiten.

9 SIMPELE TIPS om te beginnen met hardlopen

IMG_5441We kennen het allemaal wel. De zomer komt steeds dichterbij en het wordt tijd om het lichaam weer even wat strakker te krijgen. Je bent helemaal klaar voor de start van jouw hardloopcarrière. De zon schijnt, het lijkt prachtig weer buiten.. maar je weet dat het nog wel koud is. Toch is het alleen maar een kwestie van jouw hardloopoutfit aantrekken en gaan met die banaan. Maar wacht even..

 

Advertenties

Recepten

AFRIKAANSE ROMIGE CURRY MET BAKBANAAN Dit weekend staat er weer een overheerlijke curry voor jullie klaar! Deze Afrikaanse romige curry met bakbanaan is een gevonden recept met eigen toevoegingen. Zo kom ik altijd tot de beste recepten 🙂. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dól ben op curry’s. Ik denk echt … Meer lezen over Recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s